Huurcontract

Huurt u een woning of garage bij ons? Dan heeft u een huurcontract. U leest hierover meer op deze pagina.  

Teken uw huurcontract digitaal 

Dit is sneller en makkelijker! Lees hier hoe u uw huurcontract digitaal tekent. Dit kan als u bij ons een woning of garage gaat huren.

Heeft u al een huurcontract? 

Dan vindt u uw huurcontract op Mijn Intermaris.  

Er zijn verschillende soorten huurcontracten

Er is een tijdelijk huurcontract, vast huurcontract en doelgroepencontracten. Het soort contract is belangrijk voor hoe lang u de woning kunt huren. Op de webite van de Rijksoverheid staat hier meer informatie over.

Wilt u uw huurcontract veranderen? 

Kijk hier als uw huurcontract wilt veranderen.

Veel gevraagd over Huurcontract

Kan ik een kopie van mijn huurcontract krijgen?

Algemeen

Ja, dat kan. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat is digitaal ondertekenen? En hoe werkt het?

Algemeen

Een digitale handtekening vervangt een geschreven handtekening op bijvoorbeeld een huurcontract of een inkomensverklaring

Digitaal ondertekenen is sneller én makkelijker. En digitaal ondertekenen is voor de wet hetzelfde als een geschreven handtekening. Bekijk hier hoe digitaal ondertekenen precies werkt.

Goed om te weten

  • Heeft u de documenten niet gedownload nadat u digitaal tekende? Stuur een mail naar info@intermaris.nl of bel ons op 088 25 20 100. We sturen u dan alsnog een kopie.
  • Moeten u en uw partner allebei een document tekenen? Dan krijgen jullie allebei een mail. Op jullie eigen mailadres. Die mails worden niet tegelijk verstuurd. Pas als de eerste persoon digitaal heeft getekend, ontvangt de tweede persoon de mail.